Ät- och drickbart

LYXKAFFE VS. ROOIBOS

Att kunna få beställa en cappuccino eller en kaffe latte mitt ute i skogen, ger en känsla av lyx mitt i vardagen. Vi vill kunna erbjuda kaffesmaker som kommer både ifrån Kenyas kaffeodlingar och Brasiliens djupa djungler till en smakupplevelse av Sydafrikanskt Rooibos eller Honeybush te. Kom och drick! 

Vi lanserade en ny espressoprodukt från Sydafrika 2019 som heter Red Espresso, den blev snabbt populär. Ett rött te som man dricker som en espresso med massa oxidanter i. Följ oss för att få veta mer! Men framförallt...besök oss för att få smaka!

FIKAVARIANTER

Svensk kanelbulle, sydafrikansk pepparmint mousse eller jordgubbstårta? Cupcakes, eclairs eller rooibos tryffel? Eller varför inte en kycklingtoast med sallad i sydafrikansk anda? Hökensås Special är vårt flaggskepp och är en grillad bagel med kallrökt lax. Vi har såklart traditionell ostmacka också. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vi vill att du ska få njuta av nya smaker och dofter på Strömbäck.

SPECIAL OCH HEMBAKAT

Vi har en blandning av hembakat och beställda bakverk. Oftast tar vi inspiration från Sydafrika och Sverige. Alla recept på smörgåsar, sallader och smoothies planerar vi och bereder själva. Vi har även GB-glass. 

Vi har alltid laktosfritt, glutenfritt fika. Oftast har vi något vegetariskt /veganskt. Vi brukar kunna ordna fram något ifall du behöver specialkost, ring oss om du undrar över något.