Kontakt och öppettider

VI HAR STÄNGT FÖR SÄSONGEN!
Välkommen att följa oss på sociala media eller titta in här på hemsidan för att få de senaste uppdateringarna.


"Vi tror att 2020 kommer att bli ett speciellt år!"

Familjen Bobbert


CITATET KOMMER FRÅN SLUTET AV 2019 INNAN DEN GLOBALA EPIDEMIN HADE BÖRJAT, 

LITE VISSTE VI OM VAD SOM SKULLE HÄNDA UNDER 2020.....

........och det blev ett mycket speciellt år på många sätt!


Vi är också tacksamma på många sätt! 2020 satte vi rekord i gästantal, vi sålde slut på mat och fika innan ens dagarna var slut, vi fick kalla på extra hjälp, vi har hjälpt våra grossister med extra inköp, vi har fått stilla djupa och allvarliga samtal från gäster som har varit oroliga för sin och andras hälsa och ekonomi, vi har fått lugna stressiga stadsbor med att det finns tillräckligt med avstånd mellan borden och vi har fått tänka extra på både vår egen och andras hälsa i vår cafémiljö. Framförallt är vi tacksamma att vår familj och personal har fått vara friska under hela säsongen från maj till september!

Vi vill tacka alla våra gäster som har tagit sig tid till att köra upp till Hökensås och besökt Strömbäck Gårdscafé kanske för första gången eller för tredje eller femtonde gången, utan er hade vi inte kunnat fortsätta att servera detta goda kaffet eller bakat de där speciella bakverken. Men vi vill också tacka alla som gett så fina feedback på Google Maps, Facebook och Instagram; det ger oss inspiration till att arbeta vidare.

Stort tack för den här säsongen, vi ser fram emot en lugn höst och vinter och planerar vidare för sommaren 2021.

Familjen Bobbert


Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer

Vi har endast säsongsöppet maj-september beroende på väder. 

Säsongens öppettider och uppdateringar får du här på hemsidan eller om du följer oss på sociala medier. Ring oss om du har frågor eller vill vara säker på om vi har öppet.

Vi anordnar ibland olika event och arrangemang under normala öppettider, men vi har även vanliga dagar utan något event. 

(Om ni är ett sällskap över 30 personer, ser vi helst att ni bokar in er på en egen dag, när vi inte har ordinarie öppettider, för att ni ska få bästa service. Kommer ni med ett sällskap över 15 personer under ordinarie öppettider, ber vi att ni ringer innan ni kommer.)

Här hittar du oss:

Strömbäck Gårdscafé, Strömbäck 1, 566 93 Brandstorp

Tel: 0722-390422

E-post: info@strombackcafe.se

Google Maps: Strömbäck Gårdscafé

Instagram/Facebook: strombackgardscafe