Kontakt och öppettider

2021

Välkommen att följa oss på sociala media; Facebook, Instagram eller titta in här på hemsidan för att få de senaste uppdateringarna.

Ring eller skicka sms eller email om du undrar över något. Om vi inte svarar så kan du skicka ett sms så kontaktar vi dig senare.

Vi uppdaterar kontinuerligt.


Lite tillbakablick på förra året:

2020 satte vi rekord i gästantal, vi sålde slut på mat och fika innan ens dagarna var slut, vi fick kalla på extra hjälp, vi hjälpte våra grossister med extra inköp, vi fick stilla djupa och allvarliga samtal från gäster som har varit oroliga för hälsan och ekonomin, vi fick lugna stressiga stadsbor med att det fanns tillräckligt med avstånd mellan borden och vi fick tänka extra på både vår egen och andras hälsa i vår cafémiljö. Framförallt var vi tacksamma att vår familj och personal var friska under hela säsongen från maj till september!

Tack alla gäster som körde upp till Hökensås och besökte Strömbäck Gårdscafé kanske för första gången eller för tredje eller femtonde gången, utan er hade vi inte kunnat fortsätta att servera det goda kaffet eller bakat de där speciella bakverken. Tack alla som gav så fina feedback på Google Maps, Facebook och Instagram; det gav oss inspiration till att arbeta vidare.

Stort tack för 2020, vi planerar nu för vad som ska komma under 2021. En oviss tid, men samtidigt hoppfullt. Vi tror att 2021 kommer att överraska oss med nya blad som ska skrivas, med nya sånger och mycket fruktbara verk.

Familjen Bobbert


Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer

Vi har endast säsongsöppet maj-september beroende på väder. 

Säsongens öppettider och uppdateringar får du här på hemsidan eller följ oss på sociala medier. Ring oss om du har frågor eller vill vara säker på om vi har öppet.

Vi anordnar ibland olika event och arrangemang under normala öppettider, men vi har även vanliga dagar utan något event. 

(Nya restriktioner kommer hela tiden om antalet och vilket ansvar vi har som café gällande sammankomster och sällskap eftersom Covid-19 fortfarande härjar. Ta kontakt med oss om du vill ha senaste uppdateringen gällande bokningar, events och restriktioner för vår lokal och uteservering. Läs mer på Virusinformation 2021)

Här hittar du oss:

Strömbäck Gårdscafé, Strömbäck 1, 566 93 Brandstorp

Tel: 0722-390422

E-post: info@strombackcafe.se

Google Maps: Strömbäck Gårdscafé

Instagram/Facebook: strombackgardscafe