Kontakt och öppettider

2021

JULI OCH AUGUSTI
Café - lördagar och söndagar kl. 11-16
Vi har begränsade uteplatser för att minska trängsel. Vill du komma spontant så kan du det, men vill du så kan du förboka ditt bord för att garantera din plats. 

8 personer inomhus/bord gäller. Vi kommer endast ha några få platser inomhus för att minska trängsel.

Bokade sällskap - torsdagar och fredagar

Vill du boka vår loungelada för en mindre grupp med frukost/fika/brunch/lättare lunch/afternoon tea? 

På torsdagar och fredagar tar vi emot förbokade större sällskap upp till max 50 personer, ett mindre sällskap med max 8 personer/bord kan sitta inomhus. Ni kan även sitta under tak om det regnar. Ring eller maila om du vill boka en privat grupp.

Vi vill kunna vara flexibla och följer smittspridningen och restriktioner, därmed kan vi ändra planerade dagar eller events om förhållanden förändras. 


SEPTEMBER

Hur vi kommer ha öppet i början av september beror främst på vädret och restriktionerna. Eftersom ladan är oisolerad så kan det bli ganska kyligt i ladan vid den här tiden så ofta sätter vädret tiderna. Oftast stänger vi dörrarna för säsongen efter första veckan i september. Håll utkik här och på sociala medier för mer info. 11 september är vi abonnerade.

Mycket spännande saker händer på Strömbäck i sommar!

Välkomna till oss!

Ring, skicka sms eller email om du undrar över något. Om vi inte svarar så kan du skicka ett sms så kontaktar vi dig senare. Du kan även förboka bord på caféet eller för en större grupp för torsdagar och fredagar i juli och augusti via sms på 0722-390422, du får då en bekräftelse på bokningen. Eller maila på info@strombackcafe.se

Vi uppdaterar kontinuerligt.


Lite tillbakablick på förra året:

2020 satte vi rekord i gästantal, vi sålde slut på mat och fika innan ens dagarna var slut, vi fick kalla på extra hjälp, vi hjälpte våra grossister med extra inköp, vi fick stilla djupa och allvarliga samtal från gäster som har varit oroliga för hälsan och ekonomin, vi fick lugna stressiga stadsbor med att det fanns tillräckligt med avstånd mellan borden och vi fick tänka extra på både vår egen och andras hälsa i vår cafémiljö. Framförallt var vi tacksamma att vår familj och personal var friska under hela säsongen från maj till september!

Tack alla gäster som körde upp till Hökensås och besökte Strömbäck Gårdscafé kanske för första gången eller för tredje eller femtonde gången, utan er hade vi inte kunnat fortsätta att servera det goda kaffet eller bakat de där speciella bakverken. Tack alla som gav så fina feedback på Google Maps, Facebook och Instagram; det gav oss inspiration till att arbeta vidare.

Stort tack för 2020, vi planerar nu för vad som ska komma under 2021. En oviss tid, men samtidigt hoppfullt. Vi tror att 2021 kommer att överraska oss med nya blad som ska skrivas, med nya sånger och mycket fruktbara verk.

Familjen Bobbert


Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer

Vi har endast säsongsöppet maj-september beroende på väder. 

Säsongens öppettider och uppdateringar får du här på hemsidan eller följ oss på sociala medier. Ring oss om du har frågor eller vill vara säker på om vi har öppet.

Vi anordnar ibland olika event och arrangemang under normala öppettider, men vi har även vanliga dagar utan något event. 

(Nya restriktioner kommer hela tiden om antalet och vilket ansvar vi har som café gällande sammankomster och sällskap eftersom Covid-19 fortfarande härjar. Ta kontakt med oss om du vill ha senaste uppdateringen gällande bokningar, events och restriktioner för vår lokal och uteservering. Läs mer på Virusinformation 2021)

Här hittar du oss:

Strömbäck Gårdscafé, Strömbäck 1, 566 93 Brandstorp

Tel: 0722-390422

E-post: info@strombackcafe.se

Google Maps: Strömbäck Gårdscafé

Instagram/Facebook: strombackgardscafe