Strömbäck Gårdscafé

Loungeladan

KAFÉ MED INTERNATIONELL KÄNSLA

Gårdens utsmyckning präglas av intryck från två kulturer och två nationer som finns i ägarnas familj. Temat "Resor" fick styra hur inredningen skulle se ut i den gamla ladan. Men för att man också ville få känna en förnimmelse av den gamla skogvaktarbostaden så var det viktigt att få med detaljer av skog här och där, och det märks i inredningen. Solnedgången kan njutas av på den välkomnande verandan som ligger i västerläge. Skinnmöblerna inbjuder dig till att sitta länge i loungeladan från 1900-talet. Toaletterna är en upplevelse i sig! Oftast händer det något oväntat på Strömbäck!

Gamla hönshuset

EN BUTIK MED EXKLUSIVA VAROR

Handgjorda Zulu smycken och decouperade strutsägg från Sydafrika, kashmirsjalar från Nepal och exklusiva inredningsprylar är bara några av varorna som säljs i den gamla timmerboden. Siyabonga Exclusive Gifts erbjuder handgjorda exklusiva gåvor till företag och privatpersoner som vill stödja utsatta familjer och främja ungdomar och barn världen över. Handgjorda produkter av naturliga råvaror och inget barnarbete. Kvalitet är ledordet, och unikt är varornas varumärke. 

Nu säljer vi även vintage, antikt och loppis i butiken. Följ oss på Instagram/Facebook för att följa senaste uppdateringarna.

Gården

EN VILOPLATS FÖR EN STRESSAD SJÄL

Strömbäck ligger i en lugn och fridfull skogsglänta där du kan få slappna av  och njuta av naturen. Olika events anordnas emellanåt och intressanta talare och sångare/musiker uppmuntrar, inspirerar och utmanar dig. Frukostmöte, brunch eller varför inte samlas till en afternoon tea med kompisarna. Inget är omöjligt! 

Följ kaféet på sociala medier för att få uppdaterad information.

Platsen är en rökfri och alkoholfri zon. 

ALLA är välkomna!

"En oas på Hökensås"

Vi hoppas och tror att den här platsen skall få vara en sådan mötesplats för människor. Vi vill att människor ska få ta del av den rika historien, vittnesbördet och förändringen som gården har varit med om; men även njuta av den fridfulla och vackra plats som Strömbäck bjuder på.

Välkommen!

Familjen Bobbert