VIRUSINFO 2020

På grund av viruset Covid-19 framfart så är framtiden oviss och vi vet inte hur det ser ut om en vecka eller om en månad. Men vi är hoppfulla och planerar för att öppna upp den 23 maj. Om det inte går så skjuter vi fram datumet. Vi hoppas att du som gäst hittar tillbaka till oss i år igen! Förra året var det många som hittade upp till oss på Hökensås, trots att en del irrade runt i skogarna. Vi har fått uppleva att många människor söker sig till lugnet på landet och vill ha en plats där man kan få känna sig hemma, och det hoppas vi att ni har känt när ni har varit hos oss!

"Vi tror att 2020 kommer bli ett speciellt år", skrev vi i början av året, och nu förstår vi att det blir det. Innan det kommer sol så kommer det regn. Så nu när vi är inne i "regnperioden", så vill vi planera för solperioden. Planerna kommer att fortsätta som vanligt i tro att det kommer bli en fantastisk sommar, med fantastiska möten, med fantastiska människor! För att du ska känna dig trygg vill vi berätta hur vi har tänkt inför en oviss vår och sommar.

Hälsotänk

Vi tvättar och spritar händer och ytor hela tiden och är väldigt noga med hygienen, så att du ska kunna njuta av vårt utbud till fullo och känna dig säker. Om våra medarbetare är sjuka så får de inte arbeta på kaféet. Vid servering av bufféer kommer vi att servera i portioner för allas hälsa. Vi ser helst att ni är symptomfria när du kommer till oss. Vi har många äldre och folk som är i riskgrupper som besöker oss och vi vill att detta tas i åtanke. Vi förväntar oss att du även hjälper till att skydda oss som jobbar här. Samma regel gäller vid events. Har du gjort en gruppbokning/bordsbeställning kan detta komma att avbokas eller skjutas fram om omständigheterna kräver det.

Betalningstänk

Vi tar helst inte kontanter för att minska smittspridningen. Vi tar både Swish och kort samt mobilbetalning. Vi kör inte ut, men köp gärna med dig hem.

Håll dig uppdaterad, det kommer nya direktiv hela tiden och ändringar kan ske fort. Följ oss på sociala media eller ring oss för att vara säker på hur det ser ut.

"Vi tror att 2020 kommer att bli ett speciellt år"

Familjen Bobbert