VIRUSINFO 2021

Säsongen 2021 

Juli och Augusti

Handsprit är alltid tillgängligt. Man ska hålla avstånd med minst 1 meter mellan sällskapen. Håll avstånd även till folk i allmänhet, även om du blivit vaccinerad. Om du har symptom så stannar du hemma. All personal har inte blivit vaccinerade och vi ber att ni hjälper oss så att vi kan arbeta säkert.

Caféet hålls öppet lördagar och söndagar. Max 8 personer per sällskap inomhus, max antal inomhus för att undvika trängsel. 

Vid regn kommer det att endast finnas max antal sittplatser under tak. Utomhus kommer det finnas max antal sittplatser för att undvika trängsel. Om man vill säkra sin plats så är det enklast att förboka sitt bord innan, men man kan komma spontant. Om det är fullt på serveringen får man vänta på sin tur.

Vi erbjuder bokningar på torsdagar och fredagar för grupper upp till max 50 personer. Vid regn kommer man sitta under tak, men mindre antal inomhus för att undvika trängsel. 

Förändringar kan ske ifall omständigheterna ändras.

September

Oftast stänger vi för säsongen efter första helgen i september allteftersom vädret tillåter. Vi inväntar hur utvecklingen ser ut för smittspridning och restriktioner för denna månad och meddelar när det blir aktuellt med ny info. 

Ett glatt humör räcker långt och dåliga attityder lämnas hemma.

Håll dig uppdaterad via sociala medier eller här. Ring, smsa eller maila om du vill boka eller ha mer information.

0722-390422 och info@strombackcafe.se